Alle odds imod mig.. MEN....

Bling’ Bling’

Igår syntes jeg at jeg trængte til en gave.
Så jeg købte 3 små gaver til mig selv ;) …. Hihi

 photo Opdateretfornylig_zpsfc322a01.jpgSmå men dejlige ting jeg helt sikkert får brugt! Elsker Bling Bling så dette kommer helt sikkert til at præge nogle lækre outfits.

Den smukke stenbesat sølvring er fra Pilgrim.
Jeg var så heldig at komme forbi en Pilgrim store hvor de havde  – 70% på udvalgte varer. Denne smukke ring var deriblandt. Den kan derfor desværre ikke længere fås på deres hjemmeside. Prøv evt. at smutte ned i den nærmeste Pilgrim store og se om du er heldig.

Guldringen + halskæden er begge fra H&M. De er lige kommet ind i butikkerne og er ikke at finde på deres hjemmeside endnu. Prisen er 39.95 for halskæden og ringen koster også 39.95.

Er vild med smykker og ejer et hav at mange forskellige! Det er nok også derfor jeg har valgt at starte med selv at lave nogle armbånd ;) …. Bling Bling

For mig står weekenden på byfest i den lille by odder og lørdag + søndag er jeg på samplingstour i Nordjylland med mit arbejde.

// Ha en rigtig lækker weekend derude!
— ps. Husk at søndag bliver vinderen af min Giveaway fundet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle odds imod mig.. MEN....