Kvalt i valentinsdag!!

Gode gamle Danmark

 photo Opdateretfornylig8_zpsbad02918.jpg

 

For ikke særlig lang tid siden ændrede jeg mit internet hjemme i min lejlighed. Med det nye fulgt der Yousee play med og jeg elsker alle de der film og tv tjenester!
Det gi’r mig en fantastisk mulighed for at se lige det tv jeg vil og når jeg vil!
Igår aftes var jeg så inde og kigge på Yousee Play for at finde en film jeg kunder se inden jeg skulle sove og hold da op hvor blev jeg begejstret! :D

Der var et hav af gamle danske film! Jeg elsker de gode gamle film!
Jeg vil vove og påstå jeg har set dem alle da jeg er vokset op i et hjem kæmpe kærlighed til de gode gamle danske film..
Jeg forbinder altid gamle danske med familie-hygge og på en eller anden måde sygdom.
Familie-hygge skyldes at min mor især altid satte en dansk film på da jeg var lille når vi skulle slappe af og hygge i weekenderne med dyner og slik i sofaen!
GODE GAMLE VHS! :D
Jeg forbinder der også med sygdom da min mor altid satte en gammel dansk film på når jeg lå der hjemme og var syg. Så kom hun ind på mit værelse og hentede mig og bad mig tage min dyne og bude med ind i stuen. Der havde hun så sat en dansk film på og redt op i sofaen med store puder og te og nutella-madder… For det hjælper når man er syg! ;)

Jeg bliver altid i så godt humør når jeg ser de film. De får mig virkelig til at slappe af og glemme alle problemer fra hverdagens stress og jag.
Det er med 100% sikkerhed at mine børn også skal se de gamle film.. Når jeg får nogen selvfølgelig… Altså Børn ;)
Mine ynglings er “Soldater kammerater” og “En pige og 39 sømænd”….

Nå men.. Jeg sidder i toget på vej til København sammen med min lillesøster.
Vi skal over og besøge vores onkel og hans lille søde familie og vi skal helt sikkert lære vores lille fætter at lave ballade ligesom hans kusiner ;)

Må i alle få en fantastisk weekend! <3

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvalt i valentinsdag!!