Yndlings Serier <3

Min bedste ven på 4 poter

 photo Opdateretfornylig10_zps9458cbfe.jpg

 

Syntes lige i skal introduceres til min aller bedste ven.. eller rettere sagt er det jo nok min bedste veninder da hun er en tøs.
Min overalt elskede schæferhund Toffy.
Hun er virkelig det bedste jeg ved til alle tider!
Når jeg er træt af det hele og ikke syntes noget vil som jeg vil, så er det et besøg hos mine forældre der skal til.. uhh rim ;)
Hendes måde at være nærværende omkring mig når jeg er ked af det og hendes øjne der bare siger det hele nok skal gå. Det er utroligt at sådan en væsen kan betyde så meget!

Hun er den sjoveste og mest legesyge hund jeg kender. Lige nu imens jeg sidder og skriver, sidder hun med sit kødben ved siden af mig og skubber til min arm for at fortælle jeg skal stoppe det jeg har gang i og lege med hende.. HUN ER VIGTIG!
Samtidig har hun travlt med at holde øje med min mor der støvsuger, for den dims er hun godt nok ikke tilfreds med. Hehe
Når jeg kommer hjem til mine forældre bliver hun så glad for at se mig! Hun hoppe rund og hopper op af mig.. Ikke på den der trælse måde som nogen hunde gør men sådan at hendes forpoter lander på mine skulder og så får jeg et ordentligt kram og et kindkys! Elsker hende så højt!

Lige pt fælder hun meget og må derfor ikke kommer ind i visse dele af mine forældres stue.. æv!
Så når vi alle sidder samlet i sofaerne kravler hun ind i et hjørne hvor hun lige kan nå min nakke med snuden. DET KILDER! Hun snuser mig i hele nakken og det er slet ikke til at holde ud så meget det kilder :D

Hun er virkelig det bedste jeg ved til alle tider. Hun kan rede en hver dag og gøre det hele meget lette at kigge på.
Når jeg sover ved mine forældre er det altid hende der vækker mig om morgenen. Hun kommer ind på værelset op hopper op og begynder at små bide i mine tær for at få mig op.. Ikke noget der gør ondt men for at se om jeg er vågen ;) Så kigger hun på mig med sådan et friskt blik der bare stråler af glæde, lige for at sige at nu skal jeg stå op og lege. Bedre start på dagen kan jeg ikke få!

Ja jeg kan bare ikke undvære hende. Hun er der desværre ikke i min hverdag da min lejlighed ikke er stor nok til så stor en hund og hun skal have massere af plads. Så vil jeg hellere glæde mig ekstra meget til at se hende når jeg besøger min familie igen.

Jeg syntes alle børn i verden fortjener et kæledyr de kan elske og holde af. Dyr er ikke bare dyr. det er levende væsner med sjæl i alt hvad de gør!

Nåå.. Nu tror jeg der er en her ved siden af mig, der er godt træt af at vente på, at jeg bliver færdig med at skriver ;) .. hehe
Rigtig go weekend til jer alle sammen! <3

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings Serier <3